Google Glass – internet crack?

Af , 2013/04/28 08:47

Hver gang jeg hører om Google Glass, reagerer min hjerne med et højlydt Sådan nogle skal jeg ha! Og lige et øjeblik efter ringer der en stor alarmklokke. Som en person, der nemt bliver afhængig, er nemmere adgang til internettet ikke udelukkende et plus.

konferencien hos Next Berlin prøver google glassSe konferencien  i den her video med Robert Scoble – bemærk hendes reaktion når hun får dem på. Jeg frygter lidt at jeg vil ha’ det på samme måde og aldrig vil tage dem af.

Jeg finder vel ud af det – på en måde, er det en udvidelse af problemet med at holde mobiltelefonen i lommen, og det handler mere om vilje til at være i nuet, end om egentlig afhængighed af internettet.

En ting er frygten for internet afhængighed, noget andet er:

Hvad skal jeg, bruge dem til?

Som med så meget andet gear, som jeg virkelig gerne vil have, handler det først og fremmest om at spørge mig selv, om hvad jeg vil bruge google glass til. Hvis jeg ikke umiddelbart kan finde på et par gode use cases, som retfærdiggøre købet, handler det nok mere om at reptil hjernen har lyst til et shopping fix.

Selvfølgelige er der ting, jeg kan gøre hurtigere og nemmere og som Scoble nævner giver det sikkert god mening i f.eks. undervisning og ligende, men i min hverdag eller mit arbejde? Not so much.

Efterlad et svar

Panorama Theme by Themocracy