Jule konkurrencer

Af , 2012/12/16 13:57

Nogle gange kan jeg godt lide at bruge lidt tid på tilfældige online konkurrencer. Har aldrig vundet, men hva’ pokker… som tidsfordriv er det vel okay. Prisen kan være tvungen tilmelding til nyhedsbreve etc..

Julegave - konkurrencerHer lidt jeg har været forbi i dag:

Odense Marcipan:

http://www.odense-marcipan.dk/konkurrencer.aspx Man kan vinde chokolade i enten en daglige eller en december konkurrence. Tilmelding til nyhedsbrev er ikke nødvendig. Let spørgsmål skal besvares.

ATP:

https://www.pensionforalle.dk/pensionsklassen.aspx Man skal igennem et pædagogisk forløb hvor man lærer noget om pension. Kan vinde 4000kr til el-giganten. Ingen tilmeldingskrav. Videoen kan kommes igennem på et par minutter (måske man kan hoppe hurtigere igennem, men det var faktisk interessant nok)

Seas-nve:

http://seas-nve.onlinejul.dk/? Kræver tilmelding, men ikke helt klart hvad det er man tilmelder sig. Vind el-skrue maskine ved at besvare nemt spørgsmål.

ASE:

http://www.a-kasse-testen.dk/ Svar på a-kasse spørgsmål og besked om hvor meget du har brug for at være i en a-kasse. Vind iPad. Man skal sige Ja til at bliver ringet op for at deltaget.

Aller (for kvinder?): 

http://aller.netb11.com/ Vind tur til Norge, tasker, creme. Skrab og vinde. Kræver vist signup til nyhedsbreve. PS: Resulterede i to opkald hvor de prøvede, under dække af at ville give mig en trøstepræmie, at sælger abonnementer.

Dansk Supermarked:

http://dsjul.dk/ Lidt svært at se hvad præmien egentlig er. Sikkert helt fantastisk. Nemt spørgsmål. Ekstra vinder chancer ved tilmelding til nyhedsbreve fra Netto, Føtex, etc..

Børsen:

http://microsites.adservicemedia.dk/microsites/dk/borsen_nov/ Vind iPhone 5. Kræver at man af tjekker “I må gerne ring til mig”..

Dansk Folkeferie:

http://www.folkeferie.dk/da/konkurrencer/Julekalender-2012—FolkeFeriedk/ Daglig præmie og “lod” i deltagelse i stor konkurrence. Kræver tilmelding til nyhedsbrev.

Bolius:

http://www.bolius.dk/julekalender Vind ipads etc. Besvar tre spørgsmål, som kræver lidt browing på deres sites. Automatisk tilmelding til nyhedsbrev.

El-Giganten

Vind Samsung gadgets (dagens præmie er en BlueRay afspiller). Besvar et relativt nemt spørgsmål. Tilmelding til nyhedsbreve ikke påkrævet. Bemærk at hvis du tilmelder dig nyhedsbrev, forbeholder de sig retten til at give alle oplysninger til samarbejdspartnere.

Humac:

Dagens gevinst er en iPod shuffle. Tilmelding ikke påkrævet, nemt spørgsmål skal svares.

Louis Poulsen:

Daglige præmier (lamper) og deltagelse i den store konkurrence om en Kogle. Ingen tilmeldingspligt.

Komplett.dk:

Relativt nemt spørgsmål, ikke nødvendigt at tilmelde sig nyhedsbrev. Ugens gevinst er en Acer Win8 tablet.

Kino.dk:

Vind billetter, dvd’er og slik ved at besvare et filmspørgsmål. Bliver automatisk tilmeldt nyhedsbrev ved deltagelse.

Jysk.com:

Vind dagligt gavekort på 500kr og deltag i lodtrækningen om hovedgevinsten på 10k. Man skal oprette et kodeord når man indtaster adresse oplysninger. Hvorfor? Man kan få ekstra “lodder” ved at besvare spørgeskema.

Efterlad et svar

Panorama Theme by Themocracy