Sejerø

Af , 2009/09/21 13:59

En lille naturskøn perle – svigerfamiliens sommerhus på Sejerø har lært mig noget vigtigt.

Naturen er også et par skud med kameraet værd.

Jeg har meget blandede følelser over for natur fotografering. På den ene side syntes jeg det er en umulig opgave. Man står det midt i det hele, med vinden susende om ørene, lyde og lugte. Og så skal man prøve at fange alt det i et billede. På den anden side – hvis det faktisk lykkedes at fange storheden, så kommer det nemt til at virke lidt postkort agttig.


Ikke at der er noget galt med postkort – det er bare ikke lige en genre jeg har dyrket så meget.

Så jeg prøver at fange lyset og stemningen. Grave en lille smule af naturens hemmeligheder op og gemme dem til senere. Her en lidt truende himmel, solskin og blæst:

Og lidt mere stille og roligt – freden sænker sig:

Sunset

 

Efterlad et svar

Panorama Theme by Themocracy